Leuk voor baby én voor ouders!

Je@net Je@net
23 mrt 2020

Baby – Jimmy Fallon

Baby is het derde humoristische ‘eerste woordjes’-boek van de beroemde komiek Jimmy Fallon, geïllustreerd door Miguel Ordoñez. Na het oefenen van de woorden PAPA en MAMA in de gelijknamige boekjes, wordt het nu tijd voor dreumesen om te leren hun lichaamsdelen te benoemen met het boek BABY.
Baby heeft ogen, een neus, vingers en tenen… Maar wat is het belángrijkste deel van het lichaam?

Naar dit boek was ik erg nieuwsgierig, dus ook erg blij toen het dankzij Uitgeverij De Fontein in mijn brievenbus plofte. Maar toen de vraag of het ook aan mijn hoge verwachtingen voldeed. En wat dat betreft kan ik het boekje van harte aanbevelen!
Allereerst ziet het er erg leuk uit: mooie kleuren, grappige illustraties en mooi van formaat. Daarnaast is het boek stevig en ook dat is zeker een pluspunt bij grijpgrage baby- en dreumesknuistjes.

De tekst is op rijm en dat vind ik zelf altijd erg leuk voorlezen.

Daarnaast nodigt de tekst uit tot interactie en dat is vooral bij jonge kinderen erg belangrijk: benoemen, aanwijzen, kietelen, omarmen…het komt allemaal aan bod.

Dus ben je op zoek zijn naar een kraamcadeautje, dan is dit boek bij uitstek geschikt en gaat het zeker in de smaak vallen bij de jonge ouders én bij baby! Ook voor de kinderopvang is dit een super mooi boekje om samen met de kleintjes nog vaak van te genieten!

Uitgever: uitgeverijdefontein.nl

Meer recensies van Je@net