Advertentie

Poeslief – Melinda Metz

Een slimme kat met kleptomane neigingen: waar Mac zijn snorharen in steekt ontstaan de problemen vanzelf. Maar hij heeft ook een gouden hartje, dus als hij op een dag vijf moederloze kittens vindt, kan hij niet anders dan voor ze zorgen. In elk geval tot hij een geschikt baasje voor ze heeft gevonden. Dat valt nog niet mee want hij heeft huisarrest gekregen van zíjn baasjes, die hem verdenken van een nieuwe diefstal…
Maar Mac laat zich niet opsluiten Hij heeft tenslotte vijf hongerige katjes te voeden. En dan is er nog die politieagent die duidelijk wat hulp in de liefde nodig heeft. Mensen weten ook nooit wat goed voor hen is. Mac heeft er zijn pootjes vol aan!

Deel drie in de serie avonturen over Mac, maar prima zelfstandig te lezen. En tja…die cover, kijk nou toch hoe lief! Dan kun je toch niet anders dan dit boek oppakken en meenemen?
Het verhaal wordt verteld vanuit twee personages en daartussendoor krijgt de kat Mac zijn eigen hoofdstukken. En die lieve Mac wil het beste voor iedereen in de wijk en dat levert zeer vermakelijke en hartverwarmende situaties op. Een leuk en ook romantisch verhaal, vlot geschreven en met een glimlach gelezen!

Uitgever: harpercollins.nl

Reacties op: Humoristisch en hartverwarmend!

5
Poeslief - Melinda Metz
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners