Heerlijke sportromance
Via HarperCollins kreeg ik de mogelijkheid om onderdeel te zijn van het reviewteam van ‘Rival Darling’ geschreven door Alexandra Moody.
Ik lees niet heel vaak sportromance, maar ik weet wel dat ik na dit boek dat veel en veel vaker ga lezen. Wat heerlijk om zo twee dingen die ik leuk vind te kunnen combineren.
Dit boek, dat geschreven is als een Young Adult, leest heel gemakkelijk weg. Alexandra Moody heeft een heerlijke schrijfwijze die je meeneemt in het verhaal. Doordat ze gebruik heeft gemaakt van verschillende perspectieven, heeft ze er voor gezorgd dat beide hoofdpersonages een goede diepte krijgen.
De trope (fake dating) is goed uitgewerkt en natuurlijk weet je als lezer dat daar een staartje aan zit. Maar het moment dat zowel Violet als Reed daar achter komen, is naast vermakelijk ook wel schattig om te lezen.
Dit boek doet me denken aan een heerlijke film in de trant van ’10 things I hate about you’. Dezelfde soort jeugdproblematiek, maar ook hetzelfde gevoel dat ik erbij kreeg. In dit boek krijg je als lezer ook nog wat mee van ijshockey, een sport die voor mij niet heel bekend is.
Een heerlijke feelgood die zeker smaakt naar meer!
Een heerlijke feelgood die zeker smaakt naar meer!