Advertentie

Procureur C.J. Townsend is terug van weggeweest in Miami en vastbesloten gerechtigheid te brengen in een zaak die bijna haar hele leven al speelt.

Heel geraffineerd gaat Jilliane Hoffman te werk in dit boek met een mix van het professionele en persoonlijke leven van C.J., die voor een groot deel met elkaar verweven zijn. Uit vorige boeken heb je al intens meegeleefd met haar en dat dwingt je gelijk om partij te kiezen voor C.J., ook al zijn haar daden heftig.

Meeleven en steeds meer oplopende spanning zijn de grootste kenmerken van Regels van het spel, je wil gewoon dat het plan van C.J. op weg naar gerechtigheid gaat lukken en gunt haar een leven zonder continu over haar schouder te moeten kijken.

Heerlijk weer om oude bekende C.J. wederom tegen te komen en te lezen dat ze het heft in eigen handen neemt om in haar persoonlijke leven eindelijk compleet gelukkig te zijn.

Het is een absolute must om de eerdere boeken te hebben gelezen om je te kunnen inleven in C.J's verhaal en Regels van het spel te kunnen plaatsen na heftige gebeurtenissen eerder.

Reacties op: C.J. is terug en hoe!

60
Regels van het spel - Jilliane Hoffman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners