Worsteling

Juul Juul
21 apr 2019

Toen ik de inhoud van het boek las, leek het mij een interessant verhaal. Leonardo da Vinci is een figuur die tot de verbeelding spreekt. Maar helaas kan ik niet heel positief zijn over dit boek. Het is één grote worsteling geweest om door het boek heen te komen. Waarom?

De hoeveelheid aan personages. Na een paar bladzijden was ik het overzicht al kwijt. Niet heel handig als je nog een heel boek moet. Daarnaast wordt er ook oneindig over die personages uitgewijd, waardoor het allemaal nog onoverzichtelijker werd voor mij.En het duurt te lang voordat er daadwerkelijk iets gebeurd. En dan nog verzandt de schrijver in te uitgebreid taalgebruik.

Daarnaast speelt wiskunde een grote rol in het verhaal. Voor mij is dat allemaal abracadabra. Laat ik het zo zeggen: op mijn eindlijst had ik een 4 voor wiskunde en ik hoefde dat niet te herkansen, omdat dit het hoogst haalbare was…

Kortom: het is een boek dat ik met weinig plezier heb gelezen. En waar ik verder weinig over heb te zeggen. Helaas. Mijn oordeel: LAAT MAAR

Meer recensies van Juul