Jonge vrouwen met veerkracht

Opnieuw weet Mirjam Mieserius me te raken met het 2e deel, Rendez-vous op Montmartre. Extra mooi als je je als lezer realiseert dat Mirjam ook dit deel op locaties in Parijs heeft geschreven, daar waar de verhaallijnen zich ontwikkelden. Liefde, mooie plekken in Parijs, vriendschappen, jaloezie, ouder-kindrelaties, rouw...De 3 vriendinnen kruipen uit hun en leren elkaar beter kennen.

Chloë en Guillaume groeien naar elkaar toe. Ondertussen heeft Chloë steeds te maken met haar moeder die haar dingen wil opdringen en het prille geluk wil verstoren. Sofia wil Kerstfeest organiseren in haar proeverij met al haar vrienden. Ze ontdekt steeds meer de ware aard van haar geliefde. Lizzy probeert Sofia wakker te schudden. Ondertussen leert Mimoun, de medewerker van Sofia, een vrouw/weduwe kennen. Maar zijn ze klaar voor meer dan vriendschap. Lizzy maakt veel mee, kan weinig goeds doen in de ogen van haar steenrijke ouders. Toby van de koffiebar neemt haar in dienst, ze worden "friends with benefits". Op moeilijke momenten duikt soms taxichauffeur Abyomi op voor troost, redding en wijze raad. Geniaal en ook magisch, onmisbaar in de levens van "de meiden".

Een knap geschreven 3e deel met vaart, urgentie, levenslessen en personages die zich blijven ontwikkelen. Blijdschap, rouw, verbroken relaties, nieuwe kansen...Met dit boek verveel je je geen moment. Zoveel mooie inkijkjes en interessante adresjes voor eten en uitjes in Parijs. Ik ben nog lang uitgelezen en zie uit naar het 3e deel..

Meer recensies van KarinsBoekenparadijs