Verboden maar onvergetelijke liefde
Tamara Post schrijft zulke verrukkelijke boeken. In dit deel studeert Lexi . Geheel nieuwe onderwerpen komen aan bod, hoewel Lexi's verhaal ook een beetje raakt aan dat wat haar moeder heeft meegemaakt.
Aan het einde van de zomervakantie ontmoette ze een oudere, knappe man met wie ze heerlijke momenten beleefde. Hij verdween zo snel als hij gekomen was. Maar dan ontdekt totaal ze onverwachts wie haar geheime flirt is. Lexi valt in de smaak bij haar medestudenten. Volgt ze haar hart of haar verstand?
Naast maatschappelijke issues, zoals seksueel misbruik bij vrouwen komen ook verliefdheid, vriendschap en familiebanden aan de orde. De vloeiende verhaallijnen, mix aan onderwerpen en goed uitgewerkte personages maken dit deel tot een ware feelgood met een tikkeltje spice. En die cliffhanger maakt me razend nieuwsgierig naar het volgende deel!