Heerlijk boek als frequente thrillerfanaat of - non-fictiefanaat

keleanbookcorner 18 oktober 2024
Een heel goede feelgood, het boek is grappig, vlot en levendig geschreven. De lengte van de hoofdstukken zijn ideaal en maakt het lezen van deze feelgood aangenaam.
Het bracht mij aan het lachen, op het puntje van mijn stoel of zetel (haha) en ik kon het boek niet naast mij leggen (ook al moest ik uiteraard omdat ik moest gaan werken, slapen of privé leven) . De hoofdpersonages “Eva en Max” zijn beiden verschillend en tot de details uitgewerkt, je kan meteen mee in het verhaal en je lijkt zelf aanwezig in het boshuis waar ze beiden verblijven. Dar ikzelf ook een natuurliefhebber ben, kan ik mij wel vinden in deze setting. Uiteindelijk kunnen ze goed met elkaar om, ook al koste het wat tijd aan beiden om toe te geven aan elkaars gevoelens en blijven ze beiden op hun hoede. Max is echt een grumpy, Eva de vrolijkheid zelve, Het was de eerste kennismaking met de auteur Mireille Versteeg die haar tweede roman schreef. Ik plan zeker ooit haar debuut te lezen want het maakt me nieuwsgierig. Dit boek gaf mij de nodige ontspanning die ik als frequente thrillerfanaat of – non-fictiefanaat nodig heb om even mee te dromen. Bedankt voor het recensie exemplaar

Meer recensies van keleanbookcorner