Een aanrader

keleanbookcorner 31 december 2024
Ik leerde de auteur kennen via booksandbikes en had de inhoud van het verhaal al gelezen voor ik het boek kocht. Dementie is een ziekte die ik zelf ook van dichtbij heb gezien en nog steeds aanwezig is binnen onze familiekring. Het was een reden om dit boek te gaan lezen. De cover van het boek zal je duidelijk worden naargelang je verder in het verhaal komt en ik kan de keuze van de auteur begrijpen.
Het verhaal van de pyromaan komt rustig op gang maar het is goed onderbouwd.
De schrijfstijl is aangenaam, ben blij om dit boek gekocht te hebben en gelezen te hebben. Het is geen boek met bloederige – of heftige verhalen zoals ik gewoon ben bij thrillers maar ik kan deze soort verhalen ook waarderen, een realistisch verhaal al dan niet met enge kanten. Het verhaal laat je ook inzien hoe kwetsbaar het leven is.
Het maakt je nieuwsgierig hoe het verder loopt met de personages, twee sterke vrouwen zoals Albert me ook liet weten tijdens onze ontmoeting in booksandbites.
Ik kan jullie alleen aanraden om dit boek te gaan lezen.

Meer recensies van keleanbookcorner