Favorietje erbij!
Lieve Debbie
Het zit zo. Ik ben verslaafd. Verslaafd aan die heerlijke geur, aan de kick van iets nieuw. Ik wil altijd meer en meer. Ik kan niet stoppen. Slapen is tijdverspilling. Want iedere minuut telt. Altijd een beetje meer, nog eentje. Ik stop…straks of binnen een uurtje. Zo pas heb ik een nieuwe verslaving ontdekt. Ik ben in de ban. Ik wil meer! Wat moet ik doen, lieve Debbie?
Het zou zomaar een brief of mail kunnen zijn die lezers naar Debbie smullen sturen. En zij antwoord steeds met raad en daad. Tot…haar leven zal uit elkaar valt. Dan is er maar 1 doel meer: Wraak
Dankzij de lieve mensen van @vbkbelgie en @lsuitgeverij mocht ik kennismaken met Frieda McFadden. Dankjewel hiervoor! ❤️! Ja, ik ben een McFan bleu’tje. De lyrische recensies hebben mij benieuwd gemaakt. En ik snap de hype. Door haar vlotte schrijfstijl en korte hoofdstukken zorgt dit boek voor uren ontspanning. Als je niet oppast, lees je het boek in 1 avond uit. McFadden laat het achterste van haar pen niet zien. Ze laat de lezer gedurende het ganse verhaal in spanning. Om dan te eindigen met een plottwist. Je gaat in gedachten terug om te speuren naar ontbrekende stukken. Heb ik iets gemist? Nee hoor! Ze zet zomaar het verhaal op z’n kop! Meesterlijk! Qua personages heb ik eerder het gevoel dat ze onaf zijn. Ik mis wat achtergrond, net dat tikkeltje meer. Maar het verhaal, het plot maakt dit meer dan goed.
Deze editie, met sprayed edges is een musthave! Heel liefelijk, een waar contrast met de inhoud.
Ik was nog geen fan, maar ik heb er een favorietje bij!
Ik was nog geen fan, maar ik heb er een favorietje bij!