Waar blijft deel 2!

Kellyleest1984 19 januari 2026
Korte samenvatting:
Om Astranza te redden moet prinses Jory trouwen met de beruchte koning Kyronan. Haar hart echter behoort toe aan jeugdvriend Asher. Asher is ondertussen lid van de jagersgilde, sluipmoordenaars. Na maandenlange afwezigheid is Asher terug. Mét een belangrijke taak. Hij moet Koning Ky ombrengen…en zijn toekomstige…prinses Jory. Wat volgt is een unieke driehoeksverhouding. Allen zijn gevangen in een web van intriges, duistere geheimen en complexe gevoelens. Eén ding is zeker: zowel Jory als Ky willen hun volk redden. Dat kan alleen met wederzijds vertrouwen of is er toch liefde in het spel?

Oordeel:
Het leesplezier begint al bij het boek zelf. Wat een pareltje. Van de details op de cover tot de sprayed edges! Ik vond het papier op zich ook heel aangenaam. Enter raar mens.
Van bij het allereerste hoofdstuk wist @brigidkemmerer mij te overtuigen van het verhaal. Ik was mee. Geen al te moeilijke namen, de wereld was duidelijk gecreëerd zonder rare allianties. Dit is een verhaal met pure ontspanning! De schrijfster weet je gedurende het ganse verhaal geboeid te houden. Door het verhaal te vertellen in maar liefst 3 wisselende perspectieven! In dit eerste deel maken we vooral kennis met de personages. We leren hun karakters kennen en krijgen een glimp uit hun verleden. Alleen blijft koning Ky nog wat mysterieus. Hij verbergt nog tal van geheimen. Daar hoop ik in het 2de deel meer over te weten te komen. Want stiekem is hij toch mijn favoriet. Jory is een prinses met pit. Alhoewel ze werd afgeschermd van de buitenwereld zit er ‘geweld’ in haar. Zoals Ky het liefdevol noemt. Ze is vastbesloten om haar volk te redden. Asher vind ik persoonlijk wat minder. Zijn rol gaat van vriend naar vijand naar …. Maar dat is helemaal de verdienste van de schrijfster. Ze weekt allerlei gevoelens op bij de lezer. Liefde, haat, afkeer. Ze zijn allemaal de revue gepasseerd.
Dit is een boek om te koesteren en doet je reikhalzend uitkijken naar het 2de deel. Want deel 1 heeft ze afgesloten met vuurwerk en een ware cliffhanger!

Meer recensies van Kellyleest1984