Het beste deel uit de reeks!
Vuk Markovic is een raadsel. Hij communiceert met gebaren, heeft littekens en is een invloedrijk, begunstig man. Slechts 1 iemand kan door zijn pantser breken maar zij is verloofd met zijn studiegenoot en oudste vriend. Ayana Kidane is een supermodel die voor de buitenwereld het perfecte leven leidt. Mooie carrière, verloofd met één van de meest begeerde vrijgezellen van NY. Alleen… hun verloving is puur zakelijk. Tijdens de voorbereidingen komt ze meer en meer in contact met Vuk. Meer en meer wordt ze aangetrokken door zijn air van mysterie en zijn woest maar aantrekkelijk uiterlijk. Door een aantal gebeurtenissen vindt ze bij Vuk een veilige haven. Dit terwijl ze beter uit zijn buurt blijft….
Oordeel:
Ana Huang kennen we ondertussen allemaal. Iets vertellen of haar manier van schrijven of een verhaal overbrengen is puur herhaling. Ze is gewoon steengoed. Maar met ‘King of Envy’ heeft ze toch wel een hoofdvogel afgeschoten. Ze combineert niet alleen de romance en de spice. Dit keer komt er weer ook nog eens tenenkrommende spanning bij. Met Vuk zijn achtergrond moet je geen theekransje verwachten. Bloedigere spanning daarentegen wel. En net die combinatie maakt dit boek mijn favoriete boek Ana. Geen enkel moment van verveling. Ik bleef gewoon lezen. Het boek moest uit… en ook weer niet. Want met het omslaan van de laatste pagina voelde ik gemis. Ik mis Ayana, Vuk en Schaduw, de allerstoerste kat in de wereldgeschiedenis! Ik ben en ik blijf fan van Ana. En ik kan niet wachten op een volgende deel!
Dear Ana, I bow for you, my queen!
‘Maar geen enkele menigte of camera gaf met het gevoel dat Vuk me gaf, alsof ik weer mezelf was. Alsof ik werd gezien.’
‘Scre moje.’
‘Kada te konacno budum, poljubio neces vise nositi njegov prsten na ruci.’
Oordeel:
Dear Ana, I bow for you, my queen!
‘Scre moje.’
‘Kada te konacno budum, poljubio neces vise nositi njegov prsten na ruci.’