Heerlijk boek!
Heeft 'How to break my heart' van @authorkattmasen mijn hart gebroken?
Eva Woods serveert de allerlekkerste donuts in Cinnamon Springs. Een charmant dorpje, waar iedereen elkaar kent. Als haar beste vriendin Maddy aankondigt dat ze binnen 1 maand gaat trouwen, is het alle hens aan dek. Eva wordt als ceremoniemeester gepromoveerd. Maar gelukkig krijgt ze hulp van de broer van de bruid... Aston. Geen onbekende voor Eva, want vlak voor zijn afstuderen hebben de 2 een passioneel moment gedeeld. Tot hij haar hart brak.. Eva doet er alles aan om onverschillig te doen tegen Aston maar de aantrekkingskracht is groot. En hij maakt het haar niet gemakkelijk. Breekt Aston wederom haar hart? Of kent hun verhaal een happily ever after?
πππππ β¬ππΆπππππ ππΎππ π½ππ π½πΎπΏ ππΎπΏπ π½πΆππ πππππ πππππππππ....ππ π½ππ π½πΎπΏ ππΎπΏπ π½πΆππ πππππ π·πππππ.β°π πΉπΆπ πΆπππππΆπΆπ ππ ééπ πΆππππΉ.
Ik heb dit boek op nog geen 2 dagen tijd uitgelezen. Ja, ik ben fan. Masen slaagt erin de lezer mee te voeren doorheen al de emoties die Eva ervaart. Ons hart brak, we voelden wrok tegenover Aston, we werden opnieuw verliefd. Het aantrekken en afstoten was tastbaar. Gedurende gans het verhaal duim je, hoop je op een goede afloop. Het is zo'n verhaal om bij weg te zwijmelen. Niet alleen het verhaal maar ook de sfeer die in het dorp hangt. Masen weet die perfect over te brengen. Je loopt mee in de straten van Cinnamon Springs. Hopend dat je een knappe dokter spot of de Porsche van Aston. Snel even een donut met overheerlijke koffie van Elliot, want ja ook de broer van Eva maakt zijn opwachting. 'How to break my Heart' voelt als een warm dekentje tijdens de koude winteravonden, een balsem voor je ziel! Deel 2 is reeds aangekondigd. Ik hoop dat de Nederlandse vertaling niet lang op zich wacht!