Heerlijk zwijmelen

Kellyleest1984 30 januari 2026
Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond ‘Bossed around’ van @auteur.dcarson!
Dit verhaal is eerder verschenen. Maar deze versie is nóg beter!

Korte inhoud:
Cassie heeft haar handen vol met Bryce Lockwood. Bryce is een multimiljonair en CEO. Als zijn trouwe secretaresse staat ze letterlijk dag en nacht voor hem klaar. Dat Cassie al jaren gevoelen heeft voor hem, is hem niet bekend. Als hij dan ook nog een zijn pijlen richt op haar zus, is het hek van de dam. Het gevoel niet gewaardeerd te worden en onzichtbaar te zijn voor hem, doet Cassie drastische stappen nemen.
Wat niemand weet is dat onder schijnbaar ongevoelig masker, een man zit met issues en trauma’s. Door zijn verleden stoot hij iedereen af. Alleen casual contact. Tot Cassie een belangrijke mededeling doet, dan pas gaan de ogen van Bryce open. Hopelijk is dit niet te laat!

Oordeel:
Ik had de eerste versie reeds gelezen. Die was goed maar dit..dit is zoveel beter. Meer gevoelens, meer inzicht in de personages, meer verhaal. De schrijfstijl van Danielle heb ik altijd al prettig gevonden. Tikkeltje humor, wat spice hier en daar. Maar ze heeft vooral het vermogen om de lezer te vangen voor uren leesplezier. Ze creëert personages die menselijk aanvoelen. Ja Bryce is ontzettend rijk en knap. Maar eens zijn angsten, zijn menselijke kanten bovenkomen, sluit je hem zo in je hart. Voor Cassie kan je alleen maar supporteren. Ze is een vrouw met pit, ze staat haar mannetje tegenover Bryce. En ze houdt van taart. We love her!
Eens je begint, wil je gewoon verder lezen. Door een vlotte schrijfstijl gaat dit zonder moeite. Zoek je een romantisch verhaal met pit? Hou je van een goede workplace romance met pit? Hou je van personages met pit? Zoek je een nieuwe bookboyfriend? Dan kan ik ‘Bossed around’ van harte aanraden! Terwijl je bezig bent, zoek ook eens de andere boeken van Danielle op! Je gaat het je niet beklagen!

Meer recensies van Kellyleest1984