Een jeugdthriller die je laat twijfelen aan iedereen. Heerlijk!

Kinderboekenwijs 30 januari 2026
Eén app, één moordenaar, en Roos heeft een match op diezelfde app. Zij en Noah appen al een tijdje en ze is verliefd. Het wordt tijd dat ze elkaar in het echt gaan leren kennen. Alleen… er is een moordenaar actief. De slachtoffers? Jonge meiden van Roos’ leeftijd. Wat hebben ze gemeen? Ze zaten op Catch, de jongerenapp waar Roos Noah heeft leren kennen. Kan ze Noah wel vertrouwen, en moet ze wel afspreken met een wildvreemde?

Tja, dat ga ik je uiteraard niet vertellen. Wat ik je wél ga vertellen, is dat ik het boek niet wilde wegleggen (helaas moest dat regelmatig). Zo lekker frustrerend: je denkt telkens te weten wie de moordenaar is, en op de volgende bladzijde begin je weer te twijfelen. Spannend genoeg om zelfs de grootste niet-lezer door te laten bladeren.

Meer recensies van Kinderboekenwijs