Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Chapeau!

Krista Feije 18 september 2023
Auteur en schrijfcoach Lizette van Geene trakteerde in juli 2023 haar publiek op de aantrekkelijke novelle, Frans hartenspel.
In een smakelijke schrijfstijl met uitdagende zinnen en waarachtige dialogen verhaalt de schrijfster over twee vriendinnen die een B&B overnemen in Noord-Frankrijk.
Bij aankomst in het gehucht Les Trois Châteaux wordt al snel duidelijk dat fantasie vaak mooier kan kleuren dan de werkelijkheid. De B&B staat er maar troosteloos bij.. Zou het de vriendinnen lukken om de boel vóór aankomst van de eerste gasten op orde te krijgen? Of strooien deux messieurs uit het dorp nog roet in het eten?
Eén ding is zeker… door Frans hartenspel krijg je direct zin om je spullen te pakken en naar Frankrijk te emigreren!

Bijzondere vermelding: Lizette van Geene heeft, in deze heerlijke novelle, ook nog ruimte gevonden om een realistisch beeld neer te zetten van een persoon, die lijdt aan de gevolgen van een niet aangeboren hersenletsel. Chapeau!

Bedankt Hebban en de Verhalenfabriek voor mijn gewonnen exemplaar!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Krista Feije

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.