Fijn boek voor tussendoor, geen Seven Husbands
3,5* Dit boek gaat over Alice en Hayden. Ze krijgen allebei de kans om een boek te schrijven over het leven van de bekende Margaret Yves. Ze intervieuwen haar om en om en uiteindelijk is het de bedoeling dat Margaret een keus gaat maken. Ze zouden eigenlijk rivalen moeten zijn, maar wat als er meer speelt?
Ondertussen lees je ook hoofstukken over het verleden van de familie Yves.
Dit boek leest redelijk makkelijk weg, alleen alle namen van de familieleden van Margaret zijn wat verwarrend. In die hoofstukken over het verleden van de familie Yves worden zoveel namen genoemd, dat ik het soms echt even kwijt was. In het begin doet dit boek je denken aan de 7 echtgenoten van Evelyn Hygo, maar deze vergelijking kun je beter loslaten. Ik vind dit boek echt minder sterk dan dat boek.
Ik heb me vermaakt met dit boek. De humor was leuk, de interactie tussen Hayden en Alice ook. Geregeld waren er best wel abrupte overgangen in de hoofstukken, waardoor ik terugbladerde zo van: heb ik iets gemist? Dat vond ik persoonlijk niet zo prettig. Toch vond ik het boek al met al leuk en een heerlijk boek voor tussendoor. Verwacht je niet een hoogstaand boek, maar wel een fijn boek voor tussendoor? Dan kan ik deze zeker aanraden. Verwacht je een nieuwe 7 echtgenoten van Evelyn Hugo, dan wordt je waarschijnlijk teleurgesteld. Ik geef het daarom 3,5*
Ondertussen lees je ook hoofstukken over het verleden van de familie Yves.