Eindelijk het spannende verhaal van Vuk

Leesverliefd Leesverliefd
18 mrt 2026

Wat heb ik uitgekeken naar deze nieuwe van Ana Huang in de Kings of Sin-serie, en dat was volledig terecht! Ze heeft zichzelf opnieuw overtroffen met dit verhaal tussen Vuk en Ayana, een koppel waar in de vorige boeken al meerdere keren naar geteasd werd en waar ik enorm benieuwd naar was.
Het verhaal neemt je vanaf de eerste pagina volledig mee. Vuk is een mysterieus personage dat al eerder kort is opgedoken, waardoor mijn nieuwsgierigheid alleen maar groter werd. De verhaallijn is verrassend origineel: hij communiceert enkel via gebarentaal, wat ook op een mooie en duidelijke manier in het boek wordt verwerkt.
Dit is een romantische slow burn met precies de juiste dosis spanning. Doorheen het boek voel je de spanning steeds verder opbouwen en hangt er een onheilspellend gevoel in de lucht dat er iets staat te gebeuren, maar wat precies, blijft heerlijk onvoorspelbaar.
En gelukkig kregen we ook alweer teasers voor het volgende boek, want ik kan nu al niet wachten om opnieuw aan een verhaal van haar te beginnen!

Meer recensies van Leesverliefd