Twisted games — Ana Huang

lfvanyperen 16 augustus 2025
Twisted Games van Ana Huang vertelt het verhaal van Rhys Larsen, een arrogante bodyguard die nooit emotioneel betrokken raakt bij zijn cliënten. Dat verandert als hij prinses Bridget ontmoet, die haar eigen vrijheid wil maar door de situatie gedwongen wordt een politiek huwelijk aan te gaan en een troon te bestijgen. Terwijl ze haar intense verlangen naar Rhys moet verbergen, ontstaat er een verboden romance die voor spanning en emotie zorgt.

Voor mij was het een prima verhaal, maar geen echte pageturner. De spanning van de verboden liefde is leuk, en er zijn best vermakelijke momenten, maar geen verrassend boek. Vergeleken met het eerste boek uit de serie vond ik dit wel beter. Ik voelde wel regelmatig irritatie bij de arrogantie van Rhys, dit gaat soms onrealistisch ver. Al met al leest Twisted Games vlot en is het vermakelijk voor tussendoor. Dit boek kan je trouwens ook prima lezen als standalone.

Eigenlijk 3.5 sterren maar dat kan ik hier helaas niet geven.

Meer recensies van lfvanyperen