Je moest eens weten — Gillian King
Je moest eens weten vertelt het verhaal van Billy, die het flierefluitersyndroom heeft en ziet hoe haar vriendinnen hun leven opbouwen met huis, kinderen en carrière, terwijl zij zelf een nietszeggende baan heeft waar niemand haar opmerkt. Haar directeur Matthew, die haar nog steeds Jilly noemt, is superirritant, maar toch voelt ze zich stiekem tot hem aangetrokken. Matthew is tien jaar ouder, geheimzinnig en allesbehalve populair, maar hij heeft wel iets wat haar aandacht trekt.
Ik vond dit echt een prima luchtige tussendoor-roman! Hoewel er zeker betere boeken zijn, vond ik het toch een leuk feelgood-verhaal. Ik was vooral nieuwsgierig naar Matthew en wat er nog meer speelde in zijn leven waardoor hij zo mysterieus deed. Dat zorgde er voor dat mijn interesse aan bleef. Gewoon een lekkere weglezer!