Twisted Love — Ana Huang
Twisted Love vertelt het verhaal van Alex Volkov, een knappe maar emotioneel kille man, die wordt gedreven door een duister trauma en een niet-aflatende drang naar wraak en Ava Chen, de vrolijke en optimistische zus van zijn beste vriend. Wanneer hij tijdelijk op Ava Chen moet passen, blijkt zijn hart toch niet helemaal van steen. Ava ziet in Alex iets goeds, ondanks zijn reputatie als ‘monster’. Hun langzaam opbloeiende, verboden romance zet een reeks gebeurtenissen in gang vol geheimen, emotionele confrontaties en onverwachte wendingen.
Het boek leest vlot weg en de schrijfstijl is toegankelijk, waardoor je er snel doorheen gaat. Wel voelt het verhaal soms wat onrealistisch aan. Alex’ dominante karakter was voor mij af en toe echt te overdreven. Toch hebben hun interacties en chemie iets dat blijft boeien. Ana Huang weet serieuze onderwerpen toch op een luchtige manier te brengen, waardoor het verhaal prettig leest.
Kortom: een meeslepende romance met een duister randje. Vermakelijk, maar niet baanbrekend.