Malle wereld
Het boek viel me mee. Mijn verwachtingen lagen lager. Er zitten een paar mooie passages in. Onder andere het uitje met de hasjhandelaar, Bibi en de demente moeder van Bibi.
Het is een malle wereld waarin je al lezend verzeild raakt. Ongelimiteerd eten en vooral drinken. Veel geld, veel luxe, veel bizarre activiteiten. Ik wist niet dat mensen zoveel konden drinken. Hoe het allemaal werkt in de hasjwereld, is voor mij niet te volgen. Veel namen, veel personen. Erg uitgewerkt zijn de personages niet. Het blijft oppervlakkig. Wel een mildere wereld dan de huidige drugshandel.
De omslagfoto vind ik wat vreemd. Verwijst denk ik naar de drugshandel met Marokko.