Sinterklaaspret in Twaalf Verhalen
Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat de gezelligste tijd van het jaar is begonnen. De dagen zijn gevuld met liedjes, cadeautjes, surprises en natuurlijk die heerlijke spanning die kinderen voelen in aanloop naar pakjesavond. Voor veel kinderen is het niet alleen vrolijk, maar soms ook een beetje spannend en dan helpt een fijn verhaaltje per dag om helemaal in de sfeer te komen.
In Sinterklaas is er weer! beleef je samen met Sint en zijn Pieten de meest verrassende en grappige avonturen. Van een complete metamorfose voor de Sint tot zoekgeraakte pakjes, en van een ziek paard tot een stoute tante: niets is te gek! Sinterklaas moet zelfs schuilen, en Pietertjebas krijgt een rijmopdracht die je gegarandeerd laat glimlachen.
De bundel bevat twaalf warme, vrolijke en ontroerende verhalen en gedichten van geliefde auteurs als Paul Biegel, Annie M.G. Schmidt, Bette Westera, Ted van Lieshout, Hanna Kraan, Selma Noort en nog veel meer. De sfeervolle aquarelillustraties van Nicole van Dooren maken het helemaal af. Je waant je zo in het Sinterklaashuis.
Sinterklaas is er weer! is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar. (Voor)lezen op school, samen op de bank met een dekentje, of juist even een rustig moment voor pakjesavond: deze bundel brengt elk jaar opnieuw dezelfde warmte en magie met zich mee.
Laat het heerlijk avondje maar komen! Wij zitten er al helemaal klaar voor.
Laat het heerlijk avondje maar komen! Wij zitten er al helemaal klaar voor.