Dag en nacht met Pippi
“Pippi en vriendjes – Dag en nacht met Pippi” is een vrolijk en kleurrijk kartonboek voor de allerkleinsten. Peuters maken op een speelse manier kennis met tegenstellingen zoals groot en klein, dag en nacht en alleen en samen.
Samen met Pippi, Meneer Nilsson, Tommy en Annika beleven de kinderen allerlei avonturen rond Villa Kakelbont. Er wordt gepicknickt, geklommen in bomen en natuurlijk laat Pippi weer zien dat zij de allersterkste is. Het verhaal sluit af, naar het eind van het jaar met een gezellig kerstdecor.
Het stevige kartonboek met afgeronde hoeken ligt prettig in kleine handjes en het compacte formaat maakt het eenvoudig mee te nemen en schoon te maken.
Kortom, een vrolijk, leerzaam en praktisch boekje dat peuters op een eenvoudige manier kennis laat maken met de wereld om hen heen, vol humor en avontuur à la Pippi Langkous. Ik vond zelf de ienimieni kleine detail bij veel & weinig erg grappig . Een tijdloos soort humor van Astrid Lidgren <3
#Sinttip voor in de schoen, of in de zak :) #blokboekje Kinderboeken @ploegsma
#Sinttip voor in de schoen, of in de zak :) #blokboekje Kinderboeken @ploegsma