Duistere thriller
Als tienjarige jongen kampeerde Ethan met zijn beste vriend Billy in een tent in zijn achtertuin. De volgende ochtend werd Ethan alleen wakker. Billy was vermist en is niet teruggevonden. Dertig jaar later keert Ethan terug naar zijn ouderlijk huis. Hij heeft de vermissing nooit los kunnen laten, en gaat graven in het verleden, in hoop op antwoorden.
Ik heb dit boek geluisterd op Nextory. Ondanks de wisselingen van personages en tijd, vond ik het goed te volgen. Het duurde even voordat het verhaal op gang kwam, maar toen ik er eenmaal in zat, bleef ik doorluisteren.
'Midden in de nacht' is een spannend, soms zelfs een beetje creepy, boek met veel mysterie. Er zijn veel personages met een motief, en ik denk dat ik ze allemaal wel een keertje als verdachte heb gezien. Tijdens het lezen gingen verschillende theorieën door mijn hoofd. Uiteindelijk werd ik toch verrast, maar had ik gehoopt op een ander slot.
Dit was mijn eerste boek van Riley Slager, maar hoogstwaarschijnlijk niet de laatste. Een aanrader als je houdt van duistere thrillers die niet luguber zijn.