Fijne feelgood

lizegerrits 18 juli 2025
Als Gina naar haar geboorteplaats Cornwall reist om haar grootouders te ondersteunen, stuit ze daar op een oude, vervallen bioscoop. Aan de bioscoop heeft ze veel fijne herinneringen, en ze besluit er alles aan te doen om de eigenaar te helpen om het Filmhuis aantrekkelijker te maken. Ze gaat samenwerken met restaurateur en voormalige beste vriend Ben, wat ervoor zorgt dat oude gevoelens weer boven komen drijven...

Die heerlijk zomerse en kleurrijke cover zorgde ervoor dat ik heel veel zin had om dit boek te lezen. Gina is een leuk, enthousiast personage. Ze heeft passie voor de bioscoop, en als lezer begrijp je ook waarom. De bioscoop wordt namelijk heel uitgebreid beschreven; je ziet het helemaal voor je dat je er rondloopt. Dit geldt overigens ook voor Cornwall.

Het verhaal leest vlot weg. Het bevat humor, romantiek en een toefje mysterie. Oh, en op het eind word je verrast met wat leuke wendingen. Ik heb genoten van dit boek, en geef het vier sterren. Houd jij van films? Dan is deze feelgood al helemaal een aanrader!

Meer recensies van lizegerrits