Originele thriller

lizegerrits 16 augustus 2025
Puck maakt samen met haar gezin iets vreselijks mee tijdens haar vakantie in Zuid-Frankrijk. Wat heeft haar verhaal te maken met de voortvluchtige moordenaar Jonathan? De politie werkt samen met een jonge vrouw, in de hoop Jonathan te vinden.

In dit boek is sprake van meerdere verhaallijnen, en het duurt best wel even voordat je in de gaten hebt wat die verschillende verhaallijnen met elkaar te maken hebben.

Ik vond 'De val van Tommy Davidson' een goede thriller. Niet vanwege de spannende plottwists, want die zaten er naar mijn idee niet veel in. Wat ik vooral bijzonder vond aan deze thriller waren de diepere, psychologische lagen. Je krijgt een kijkje in het hoofd van een moordenaar en komt erachter waarom hij doet wat hij doet. Ook worden er regelmatig maatschappelijke onderwerpen besproken door de hoofdpersonages waar vaak een taboe op ligt. (Bewuste) Kinderloosheid is zo'n onderwerp. Ik vond dat indrukkend, en het zette me aan het denken.

Een lang verhaal kort: 'De val van Tammy Davidson' is een unieke thriller en is de moeite waard om te lezen als je van niet-standaard thrillers houdt.

Meer recensies van lizegerrits