Mysterieuze thriller
Hazel, de dochter van voormalig hoofd van de politie, keert na lange tijd terug naar het dorpje Mirror Lake, als blijkt dat ze onverwachts het huis van haar vader heeft georven. Als de waterpeil van het meer dat naast het huis ligt steeds lager wordt, duiken er geheimen op die een nieuw licht werpen op de mysterieuze verdwijning van haar moeder.
Het verhaal begint met veel mysterie, waardoor je meteen in het verhaal gezogen wordt. Het boek leest snel weg. Dat komt door de prettige schrijfstijl en de korte hoofdstukken. Bovendien eindigen veel hoofdstukken met een cliffhanger, waardoor je snel geneigd bent om nog even door te lezen.
Tijdens het lezen zijn verschillende scenario's door mijn hoofd gegaan van wat er gebeurd kan zijn. Langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar. Aan het eind moest ik mijn focus er goed bij houden om het plot te begrijpen. Er waren verrassende elementen, maar ik werd niet van mijn stoel geblazen van verbazing.
Desalniettemin een heerlijke thriller om te lezen. Ik vind vooral de setting heel leuk: een ons-kent-ons dorp, midden in de natuur, waar iedereen elkaar kent en iedereen elkaar lijkt te kunnen vertrouwen...