Het perfecte plaatje

lizegerrits 15 januari 2026
De uitgeverij van feelgoodauteur Babs wil dat ze op spirituele retraite gaat in Bolivia, om daar inspiratie op te doen en zichzelf te leren kennen. Met frisse tegenzin gaat Babs op reis. Wat ze niet had voorzien is dat ze daar de droomman ontmoet die ze omschrijft in haar boeken. Zal de perfecte man dan echt bestaan?

Een hoofdpersonage die niets heeft met spiritualiteit, maar wél te maken gaat krijgen met verschillende chakra's en yoni yoga... Dat zorgt vanzelfsprekend voor hilarische situaties. Ik heb tijdens het lezen hardop gelachen. Vanaf de eerste bladzijde heb ik genoten van dit verhaal. Het heeft humor, plottwists en een diepere laag. Ook maakt Babs een mooie ontwikkeling door. Dat het verhaal zich afspeelt in een jungle zijn nog eens bonuspunten.

Kortom: een heerlijk boek om 2026 mee te beginnen. Absoluut een must-read als je van feelgoodverhalen houdt.

Meer recensies van lizegerrits