Pure viking liefde, zuiver verhaal.

lizz lizz
31 mrt 2019

De viking-dochter Eelyn word mee gesleurt in de haat richting de Riki, ze weet namelijk niet beter. Tot dat haar hele leven een verschrikkelijke wending krijgt. Ze kan niks anders dan accepteren en geduld leren hebben anders zou ze het niet overleven. Ze moet leren luisteren naar een verrader, naar vreemde en zich leren gedragen als iemand die ze niet wilt zijn... ze heeft het zwaar maar ze red zich wel. De man die haar wonderbaarlijk steunt in de moeilijke tijd van haar leven, blijkt gevoelens te koesteren voor haar zoals zij voor hem begint te doen. Er bloeit een liefde op tussen twee verschillende stammen wat het hele rijk doet 'schudden'.

Begrijp me niet verkeerd, dit is geen gewone roman. Het is een historische roman die je in je gedachte mee neemt en alle belevenissen in je hoofd laat afspelen zoals dat in het boek gebeurt! Vanaf het begin van het boek is er actie en is er een duidelijke omschrijving van de personages in het verhaal. Een echt boek voor de 'binnen-zit-dagen' & een echt boek voor in een keer uit te lezen.

Meer recensies van lizz