Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Leuke nieuwe serie

Lizzie 14 oktober 2023
Als liefhebber van feelgood romans was ik blij verrast met Het Tassenatelier vol Liefde, het eerste deel in de Klavertjes-serie van Anne Labus. Deze roman vertelt het verhaal van Lena, een vrouw die haar passie voor naaien ontdekt en een nieuw begin maakt na het verlies van haar man, Martin.

Het verhaal begint met Lena, die zich volledig verliest in haar naaimachine en zo even kan ontsnappen aan het verdriet van het plotselinge verlies van haar man. Toch voelt ze dat ze vastzit in haar leven, geïsoleerd in haar huis. Maar dan ontvangt ze een onverwachte uitnodiging van Chris, de jongere zus van Martin, die in het idyllische dorpje Busby in Ierland woont en een schapenboerderij runt met haar man en kinderen. Lena besluit de sprong te wagen en naar Busby af te reizen.

In Busby wordt Lena warm onthaald door de dorpsgemeenschap. Ze sluit vriendschap met Kathy, een weefster, en begint haar eigen tassen te ontwerpen en te naaien. Ook ontmoet ze Jack, de mysterieuze dorpsdokter, op wie ze stiekem een oogje heeft. Als Chris haar een onverwacht aanbod doet, staat Lena voor een belangrijke beslissing: teruggaan naar haar oude leven of de moed vinden voor een nieuwe start.

Het Tassenatelier vol Liefde is een typische feelgood roman die zeker in de smaak zal vallen bij liefhebbers van het genre. Het boek biedt een ontspannende ontsnapping aan de alledaagse stress en zorgen. De personages zijn goed uitgewerkt, en Lena, in het bijzonder, weet al snel de harten van de lezers te veroveren. Haar karakter, twijfels en gevoelens zijn uiterst herkenbaar, waardoor je met haar kunt meevoelen en meeleven.

Anne Labus heeft met Het Tassenatelier vol Liefde een heerlijke roman geschreven die draait om liefde, vriendschap, en het maken van nieuwe keuzes in het leven. Het verhaal is licht verteerbaar, maar desondanks diepgaand genoeg om je als lezer geboeid te houden. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een hartverwarmend verhaal om te genieten tijdens ontspannende momenten

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Lizzie

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.