Niet meer dan een nacht!

Loraines books 15 juli 2025
Een geweldige, humoristische, romance!

Wie had dit kunnen bedenken? Want daar sta je dan, op dezelfde bruiloft. In Ierland. Onenightstands heten om een reden zo. Er is maar weinig ongemakkelijker voor Sarah dan (als bruidsmeisje van haar beste vriendin!) haar onenightstand (de broer van de bruidegom!) tegen het lijf te lopen. Vooral als hij oprecht zijn best lijkt te doen om haar voor schut te zetten. Na deze bruiloft hoeft ze Declan gelukkig nooit meer te zien. Maar eenmaal terug in New York merkt Sarah dat hoe meer ze Declan probeert te vergeten, hoe minder ze hem uit haar gedachten krijgt…

Door het heerlijke gevoel voor humor van Catherine Walsh lig je regelmatig in een deuk tijdens het lezen van ‘Niet meer dan een nacht’. Door haar perfecte timing, komt de humor goed tot zijn recht!

Sarah is zo’n personage waar je jezelf altijd wel in kunt herkennen. Ze is een tikkeltje chaotisch, kan uitgesproken zijn, maar wil het anderen ook naar de zin maken. Je kunt je in haar inleven.

De dynamiek tussen Sarah en Declan is heerlijk. Hun dialogen zijn scherp, maar ook liefdevol. Je volgt hun reis naar de liefde en ziet wat dit bij ieder losmaakt. Omdat het verhaal vanuit het perspectief van Sarah wordt beschreven zijn de dialogen ook echt nodig om Declan beter te begrijpen.

Zonder goede vrienden die zich bemoeien geen romance. Ook Sarah heeft een aantal vrienden die zich graag met haar (liefdes)leven bemoeien. Het is zo leuk om te lezen hoe hun onderlinge dynamiek is. Haar vrienden zijn er voor haar op de moeilijke momenten, maar geven haar ook een duwtje in de goede richting.

‘Niet meer dan een nacht’ is weer een heerlijke romance van Catherine Walsh. Ik heb genoten, gelachen en gezwijmeld! Ik kijk uit naar haar volgende boek!

Het boek krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar AW Bruna.

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books