The love haters!
‘De bodyguard’ van Katherine Center vond ik al geweldig, maar ‘The love haters’ is nog beter! Wat heb ik genoten.
Katie heeft zich flink gebrand aan de liefde en nu dreigt ook nog eens haar carrière in rook op te gaan. De enige manier om haar baan te houden is een videoreportage te maken over reddingzwemmer Hutch. Het enige probleem is dat ze niet goed kan zwemmen en niet bepaald blij is met haar bikini body. Maar dat hoeft Hutch allemaal niet te weten. Wat begint als één leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog waar Katie maar moeilijk uit kan ontsnappen.
Katerine Center weet als geen ander hoe ze verschillende aspecten van een verhaal samen moet brengen tot een vloeiend geheel. In ‘The love haters’ leren we Katie en Hutch kennen. Waar Hutch heel avontuurlijk is, overdenkt Katie graag. Ze hebben een compleet ander leven, waardoor er in het verhaal veel verschillende thema’s aan bod komen.
Katie is een personage waar iedereen zich wel in kan herkennen. Ze is wat onzeker (mede door de sociale media) en door de oordelen die andere over haar vellen. Hutch is daar in tegen zelfverzekerd en avontuurlijk. Maar de relatie met zijn broer gaat niet van een leien dakje.
Voor al deze onderwerpen is ruimte in het verhaal en ze worden ook tot in detail uitgewerkt. Hierbij wordt er vooral stilgestaan bij de gevoelens en emoties van Katie en Hutch.
Daarnaast is er in het boek ook de nodige humor te vinden. Dit weet Katherine Center subtiel in het verhaal te verwerken. Je voelt de chemie tussen Katie en Hutch het gehele verhaal, maar het is een echte slowburn.
Naast de romantiek, humor en diepgang heeft het verhaal ook nog een spannend/avontuurlijk element. Dit houd je op het puntje van stoel. Dit allemaal met een zomerse vibe, meer heb je niet nodig deze zomer! Ik heb het boek in één ruk uitgelezen.
‘The love haters’ is een absolute mustread en krijgt van mij *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Kokboekencentrum.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘The love haters’ is een absolute mustread en krijgt van mij *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Kokboekencentrum.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.