Lessons in Faking
Bijles krijgen was nog nooit zo leuk!
Na het overlijden hun ouders zijn Athalia en haar tweelingbroer Henry uit elkaar gegroeid. Als Athalia bijles krijgt van Dylan, de aartsrivaal van haar broer, heeft Athalia ineens de onverdeelde aandacht van haar broer. Hoewel Athalia zelf ook een hekel heeft aan Dylan, heeft ze hem nodig om weer dichter bij haar broer te komen. Alleen moet Athalia in het proces natuurlijk niet verliefd worden op Dylan…
‘Lessons in Faking’ is een echte enemies to lovers. De ik haat je, maar stiekem vind ik je misschien ook wel leuk vibe is goed vertegenwoordigd in het verhaal. Dat maakt het ook zo’n leuk boek om te lezen. Je voelt de onderlinge spanning tussen de personages.
De auteur gebuikt bij hoofdpersonage Dylan zijn achternaam McCarthy om naar hem te refereren gedurende het hele verhaal. Dit geeft je als lezer een gevoel van afstand. Het wordt hiermee wat onpersoonlijk.
Naast de romance vibes, is er ook ruimte voor kwetsbaarheid en diepgang. Je ziet hoe Athalia omgaat met het verlies van haar ouders en de gevolgen die dit heeft gehad op de relatie met haar broer. De momenten waarop Athalia het verdriet van haar ouders voelt binnenkomen en de tijd neem om met haar verdriet om te gaan komen bij je binnen.
Wat ik eigenlijk het allermooiste aan het hele boek vond, was het onderlinge vertrouwen tussen de personages. Athalia en McCarthy zijn er voor elkaar. Deze dynamiek is zorgt ervoor dat je blijft doorlezen en zelf ook van de personages gaat houden.
‘Lessons in Faking’ is het eerste deel in de Hall Beck University serie, en ik kan niet wachten op het volgende deel. Zeker ook omdat Uitgeverij de Fontein er weer prachtige edities van heeft gemaakt.
‘Lessons in Faking’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij De Fontein.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Lessons in Faking’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij De Fontein.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.