Ik zie je volgende zomer!
Annabel Monaghan doet het weer! Opnieuw een heerlijke romance die je niet weg kunt leggen.
Sam heeft de perfecte verloofde, een geweldige baan, en is onderweg naar een trouwlocatie vlak bij het strandhuis van haar familie. Maar vanaf het eerste moment heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt. Haar jeugdliefde Wyatt blijkt ook aanwezig te zijn. Maar waarom zou een verloofde vrouw in paniek raken van degene die vroeger haar hart brak? Eenmaal aan zee overspoelen Sams herinneringen haar volledig. Het gevoel van Wyatts huid op de hare, hun nachten aan het strand, en de reden van hun breuk. En nu blijkt hun connectie sterker dan ooit. Ze zal een keuze moeten maken…
Annabel Monaghan weet hoe ze haar verhalen een fijne flow moet meegeven. Dankzij het vlotte tempo, de korte hoofdstukken en de afwisselende perspectieven vlieg je moeiteloos door het boek heen. Het is een boek dat je eigenlijk niet kunt wegleggen.
In het verhaal wordt er ook geregeld gewisseld tussen heden en verleden. Hoewel dit je een inkijkje geeft in wat er in het verleden is misgegaan tussen Sam en Wyatt, is het ook even schakelen. Met de wisselingen van heden naar verleden gaat namelijk ook een wisseling van schrijfstijl gepaard. Dit haalt je steeds even uit het verhaal.
‘Ik zie je volgende zomer’ is een echte second chance romance. Sam en Wyatt moeten elkaar na al die jaren opnieuw leren kennen, en onderzoeken welke gevoelens ze nog voor elkaar hebben. Gelukkig hebben ze familieleden en vrienden die ze graag een handje helpen en een duw in de goede richting geven. Zij geven het verhaal een nieuwe dynamiek.
Wat het boek extra sterk maakt, zijn de dialogen. Ze geven je begrip voor de keuzes die Sam en Wyatt in het verleden maakten. Daarbij speelt het thema vergeving een centrale rol. Sam en Wyatt zij ieder op hun eigen manier bezig met het thema vergeving. Dit geeft het boek een emotionele laag.
‘Ik zie je volgende zomer’ is een absolute aanrader om deze zomer mee op vakantie te nemen.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar AW Bruna.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar AW Bruna.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.