Rebel!

Loraines books 21 juli 2025
Een intrigerend tweede deel in de Prep serie van Elle Kennedy.

Casey voelt zich opgesloten in haar eigen leven. Sinds ze vorig jaar bijna is omgekomen bij een ongeluk is haar familie verstikkend beschermend en wordt er op school genadeloos over haar geroddeld. Het enige lichtpuntje in haar leven is haar vriendschap met Fenn.
Fenn lijkt alles mee te hebben: hij is knap, slim, populair en steenrijk. Maar hij verbergt grote geheimen, waaronder het feit dat hij meer weet dan hij toegeeft over de avond dat Casey bijna stierf. Hij dacht dat liegen de beste keuze was, maar dan raakt hij verstrikt in zijn eigen leugens.

Na het spannende einde van deel een kon ik niet wachten om verder te lezen in de serie. Ook dit tweede deel stelt niet teleur. Elle Kennedy vangt direct je aandacht door in te zoomen op het ongeluk van Casey. Je probeert samen met haar te ontdekken wat er nu precies is gebeurd.

Om het verhaal van Casey zo goed mogelijk te begrijpen wordt het verhaal vanuit verschillende perspectieven verteld, haar vrienden en zus komen ook aan het woord. Dit kan het op momenten best verwarrend maken, want wie is wie ook alweer? Daarbij wordt het ook wat lastig om de onderlinge verbanden te zien.

Niet alleen het ongeluk van Casey staat centraal: ook de liefde, spanning en de zoektocht naar jezelf, zijn thema’s in het boek. Ze zijn allemaal verweven met elkaar. De verhaallijn is dan ook vloeiend en de hoofdstukken lopen mooi in elkaar over.

Zodra je eenmaal gewend bent aan de wisselende perspectieven heb je het boek zo uit. Door de intriges is het een echt tienerdrama. Je ziet de plotwendingen niet aangekomen. Ook het einde laat je weer vol verbazing achter. Hopelijk komt er snel een volgend deel.

‘Rebel’ is een heerlijke new adult met de nodige spanning.

Het boek krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar Love Books NL.

NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.