Tenenkrommende zinsconstructies en te onwaarschijnlijke gebeurtenissen in één boek

M4ri4nn3 16 januari 2025
Het boek begon leuk en veelbelovend, maar zodra de vriendinnen in de auto naar Dresden stappen begin ik mijn aandacht al wat te verliezen. En halverwege het boek moet ik echt moeite doen om de tenenkrommende zinnen en onwaarschijnlijke wendingen te blijven volgen. Er komen zoveel thema’s langs bij ieder van de vriendinnen, dat de draad van het hoofdverhaal (de bachelorette) helemaal verdwijnt. Dit komt op een gegeven moment ook letterlijk in het boek ter sprake als aan de ‘bride-to-be’ gevraagd wordt of ze nog wel zin heeft om haar opdracht uit te voeren.
Het boek is niet aan mij besteed en misschien omdat het genre ook niet helemaal mijn absolute favoriet is beoordeel ik het geheel nog wat minder. Maar ik kan er niet meer dan 1 ster voor geven.

Meer recensies van M4ri4nn3

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.