Een scandi thriller die je moet lezen!

Mariella 21 februari 2026
Voor de LS thriller leesclub las ik mee in Verborgen in het verleden.
Het vervolg in de serie over de Are Moorden.
Je waant je in een heerlijk skidorp, het is net voor Pasen en de pistes liggen er nog goed bij. Dus er komen veel toeristen voor een lang weekend naar Are. Allen willen genieten van de mooie omgeving, de heldere witte sterrenhemel.
Zo ook Charlotte, een geharde zakenvrouw. Ze checkt in bij Copperhill Mountain Lodge, een luxueus hotel. Helaas kan ze niet lang van de luxe genieten. Ze wordt op gruwelijke wijze in haar hotelsuite vermoord.

Hanna Ahlander en Daniel Lindskog worden samen op de zaak gezet. Inmiddels werken ze al wat langer samen en zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Wat ze nu aantreffen is zelf voor hun een overweldigende aanblik.

Wat bracht Charlotte naar Are? Wie zijn haar vijanden? Wie heeft haar vermoord?
Daar willen ze graag een antwoord op vinden.
Daarvoor moeten ze gebeurtenissen in het verleden gaan onderzoeken. Want die bepalen alles wat er in het heden gebeurt.

Na de eerste 2 delen gelezen te hebben, wist ik zeker dat ook dit vervolg weer super zou worden. En ik ben niet teleurgesteld. Viveca Sten heeft weer een fantastisch boek geschreven. De karakters Hanna en Daniel ontwikkelen zich steeds verder. De omgeving gaat meer leven. Je merkt dat Viveca daar langere tijd doorgebracht heeft.

De spanning blijft hoog, door de goede opbouw van het verhaal, bijna ieder hoofdstuk laat je met een vraag achter. Waardoor je door wilt lezen.

Meer recensies van Mariella