geweldig, wat een boek!
Ik las Geboortegeschenk, mijn hoogbewustzijn als oerkracht van Irma Suijkerbuijk. Wat een boek. In één woord geweldig.
Weet dat je hoogbewustzijn geen vloek is, maar een geboortegeschenk, Irma.’
‘Een geboortegeschenk?’, vraag ik verwonderd.
Vooralsnog voelen mijn ervaringen niet direct als een geschenk, maar eerder als een doolhof waarvan ik de uitgang niet kan vinden.
Fiona antwoordt: ‘Met behulp van je hoogbewustzijn zet je de taal van licht en de taal van de heilige geometrie om in aardse taal. Het is wel belangrijk om de tijd te nemen om te ervaren hoe dit voor jou persoonlijk werkt. We zijn immers allemaal uniek en ieders geboortegeschenk zal anders worden ingezet in de wereld van vorm en vaste materie.’
De gesprekken en oefeningen met Fiona zijn intens en van een enorme diepgang, maar ze helpen me zo met begrijpen hoe mijn gevoeligheid werkt.
In Geboortegeschenk gaat het verhaal waar Bijzonder kind eindigde, verder.
Het geeft een inkijk in Irma’s leven als jongvolwassene waarin ze door Fiona begeleid wordt om haar heldere en helende gaven verder te openen. Aan de hand van herkenbare levenssituaties beschrijft ze, tot de verbeelding sprekend en gedetailleerd, hoe haar leven in het teken staat van haar hoogbewustzijn en heldere gaven.
De diepgaande boodschappen die door het hele boek heen verweven zijn, maken de soms ingewikkelde materie over de schepping begrijpelijker en toegankelijk voor veel mensen. Het geeft de lezer een ingang om de eigen oorsprong te gaan herinneren en te gaan (her)ontdekken.
Een waardevol boek met troostrijke inzichten.
Na het uitkomen van ‘Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting’ heb ik verschillende keren intensief contact gehad met Irma Suijkerbuijk.
Zo vaak zitten we op één lijn; ik mocht zelfs een stukje proeflezen van haar nieuwe boek ‘Geboortegeschenk; mijn hoogbewustzijn als oerkracht.’
Daarna kon ik eigenlijk niet wachten tot het boek uitkwam en ik werd ook nu weer zo gegrepen door de tekst. Irma neemt je mee op haar bijzondere weg en laat je rustig en stapje voor stapje kennismaken met wat er nog meer in het universum bestaat. Vaak ademloos dan weer diep ontroerd en in tranen lees ik dit zo bijzondere boek. Het raakt me diep in mijn ziel.
Irma, ik was wat ongeduldig maar wat ben ik blij met jouw nieuwe boek. Hij is nu uit. Net onderweg in de auto de laatste helft gelezen. Ook nu weer dik kippenvel. Ik kon hem niet wegleggen, zo gegrepen door je woorden. Ik zag gewoon voor me hoe jij je bijzonder mooie werk doet met werkelijk alles wat maar op je pad komt.
Persoonlijk kijk ik erg uit naar een vervolg waarin ik de kans krijg om je ontwikkeling tot de Irma die ik ken te mogen lezen. Dank je wel voor dit geweldige boek; Geboortegeschenk, mijn hoogbewustzijn als oerkracht. Blijf schrijven Irma, ik ben blij dat je geluisterd hebt naar je gevoel en je verhaal aan papier hebt toevertrouwd.