Advertentie

Tess, haar vriendin Kim, Noah, Finn en hun tante Lara gaan in China op zoek naar Xi'Bao, een lang verloren bergstad.
Aan boord van de Trans Mongolië Express ontmoeten de Tempeljagers twee Chinese spionnen die op zoek zijn naar Lara. Ze willen haar gebruiken om de legendarische Perzik van Onsterfelijkheid te vinden, die diep verborgen in
de Drakenberg in Xi'Bao ligt. Maar om daar te komen moeten ze eerst het mysterie van de gouden feniks ontrafelen.
Zijn de Tempeljagers sterk genoeg om het tegen de spionnen op te nemen en de wereld te behoeden voor een groot gevaar?

Yes! Eindelijk het tweede deel van de spannende serie De Tempeljagers!
Deze keer reizen Lara,Finn,Noah,Tess en Kim af naar China. Een van de meest mysterieuze plekken op de aarde, vind ik zelf.

Toen ik het boek in handen had was ik direct getriggerd door de cover! Zo mooi en mysterieus dat je gelijk wilt gaan beginnen met lezen. Zelfs mijn vader van 64 pakte het boek op en was geïntrigeerd door de prachtige cover!
En zodra het verhaal begint, zit je direct in het verhaal. Het is meteen aan en actie!
Het verhaal wordt vooral verteld vanuit het persectief van de stoere Tess,die meer durft dan dat ze denkt. En dat maakt het verhaal heel mooi en soms zelfs een beetje kwetsbaar.
Ik vond het echt een wervelend avontuur! Veel avontuur,een beetje actie en de mooie vriendschap tussen de kinderen zorgt ervoor dat je De Tempeljagers in je hart sluit en niet meer los wilt laten.
Ik vind het heel mooi dat er een hele bekende Chinese mythe, Yi en de tien zonnen, is verweven in het verhaal. Dat maakt het nog geloofwaardiger. De omgeving wordt ook heel levendig beschreven en ben je daarmee ook écht in China. En zodra De Tempeljagers de Drakenberg bereiken, waar de spanning en avontuur nog een beetje aanzwelt, waan je je echt in het magische Xi'Bao. Echt heel goed gedaan! De moeite die Michael Reefs naar eigen zeggen heeft gehad met schrijven van dit verhaal, hebben echt zijn vruchten afgeworpen.
Als je deel 1 al te gek vond, moet je zeker aan dit avontuur beginnen. Echt geweldig!

Reacties op: Gouden veren en een magische perzik.

3
Het mysterie van de Gouden Feniks - Michael Reefs
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners