Hartverwarmend
Een perfect boek binnen zijn genre! Meermaals flink gelachen en richting het einde met brok in mijn keel en ontroering in mijn ogen gelezen
Meneertje vertelt het verhaal van de kat van Sanne Vogel die de vriend was van de hele buurt. Je leest vanuit zijn ogen de observaties van een buurt vol mensen met verhalen. Tegelijkertijd is hij ook simpelweg altijd op zoek naar een lekker hapje en brengt hem dat bij de gekste mensen.
Het boek is warm, liefdevol, grappig en hartverwarmend. Ook wanneer Chef (Sanne) en Melksnor (Melchior) iets hartverscheurends meemaken, zijn de observaties van Meneertje spot on. Als lezer krijg je een uniek, maar soms rauw en puur inkijkje in hun leven. Voor een kat wordt immers niks verborgen. Mensen laten alle maskers vallen en zijn gewoon wie ze altijd al waren.
Met een vol hart sluit ik dit verhaal af. Je hebt er iets prachtigs van gemaakt, Sanne!