Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

tussendoortje

MarlousDemian 10 juli 2024
Met dank aan LS Amsterdam kreeg ik de kans het ebook De kleine pottenbakkerij van Anna Labus lezen. Anna Labus is voor een onbekende auteur. Dit ebook is het vierde deel in de Klavertjes serie.

We leren in de kleine pottenbakkerij Moya kennen. Dit is een dochter uit een Ierse pottenbakkersfamilie. Het bedrijf komt in geldnood na het overlijden van haar vader. Moya staat niet achter het besluit van haar broer Aiden om het bedrijf te moderniseren en automatiseren.
Moya vertrekt naar het dorp. Dit is 3 uur rijden. Daar staat een pottenbakkerij van een goede vriend van haar vader. Moya besluit het bedrijf over te nemen en er vol voor te gaan. Haar broer Aiden heeft het hier moeilijk mee, maar broer Liam steunt haar net als de dorpsbewoners.

Omdat ik de andere delen niet heb gelezen, merkte ik met het lezen dat ik moeizaam in het verhaal kwam. Teveel personen uit eerdere delen kwamen voorbij en het verhaal kreeg teveel vaart. Ik bleef een beetje in verwarring omdat ik informatie miste.
De schrijfstijl is op zich niet vervelend. Het verhaal leest verder wel lekker, maar het verhaal heeft me niet geboeid. De personen uit het verhaal werden voor mij niet concreet. Ik kon er geen band mee krijgen onder het lezen. En eigenlijk was er iets wat ik zeker miste, de mooie omgeving van Ierland. Ik denk dat dit meer aanwezig had mogen zijn.

Het verhaal heeft me jammer genoeg niet geboeid, het was zeker niet slecht, maar het was genoeg voor tussendoor maar dat is het dan ook echt.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van MarlousDemian

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.