Een speels werkboek
Dit prettig lezend werkboek belooft een lichter leven in 8 stappen. Een doeboek waarin je de schrijfopdrachten meteen kunt opschrijven. Handig!
Je eigen hechtingsgeschiedenis begrijpen dmv de 8 opdrachten, hoe simpel kan het zijn... Nou, dat ook weer niet natuurlijk.. Als je onveilig bent gehecht dan heb je vaak negatieve patronen ontwikkeld.
Als je je daar meer bewust van wordt kun je er iets aan veranderen. En lichter leven dus..
"Jij bent de leider van je eigen leven"
Er komen voorbeelden aan bod hoe bv een gesprek verkeerd kan gaan en hoe de negatieve patronen uitwerken.
Door de oefeningen met vragen kun je bv jezelf of de ander gedetailleerd observeren en registreren wat er gebeurt.
We willen onszelf mogen zijn maar we willen ook geaccepteerd worden en erbij horen. Dus passen we ons altijd wel enigzins aan. Een goed evenwicht daarin is wel zo prettig.
Dit is een speels opgezet boek met illustraties maar wel met een serieus en leerzaam onderwerp. Je kunt er je voordeel mee doen.
Swipe voor een indruk...
"Jij bent de leider van je eigen leven"
Swipe voor een indruk...