spanning, ware liefdes, verraad en wraak.

Melissa | Moeder en dochters lezen Melissa | Moeder en dochters lezen
24 mrt 2023

Alexa haar vader staat aan het hoofd van één van de grootste drugskartel in Mexico. Als haar ouders bij een aanslag om het leven komen, wordt Alexa al vrij snel opgepakt door een ander drugskartel. Alexa wordt daar gebruikt om te werken in het drugslab en als seksslaaf van de “werknemers”.
Alexa wil maar één ding, hieruit komen en wraak nemen op degen die haar dit heeft aangedaan!!

Alexa lijkt liefde te vinden in Antonio één van de werknemers, hij geeft aan te willen ontsnappen en haar mee te willen nemen. Is hij haar ticket uit deze ellende?

Angela heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt met schrijven, vergeleken met haar eerste boek. Angela heeft een vlotte schrijfstijl waardoor het ook een toegankelijk boek is voor jongere lezers vanaf een jaar of 15.
Het  boek heeft spanning, gaat over ware liefdes, verraad en wraak. Het verhaal start pakkend waarbij je niewsgierig bent hoe ze bij die situatie zijn gekomen. De passage waarbij iemand in coma ligt, opeens wakker wordt kan lopen en zn spullen pakt. Is voor mij onrealistisch.
Verder is het een prettige novelle wat denk ik een mooi extra'tje is in de categorie young adult.

Meer recensies van Melissa | Moeder en dochters lezen