Een ijskoude thriller
Zodra het boek begint gaat je ademhaling omhoog, ga je sneller lezen en heb je het idee dat iemand je achterna zit. Je zit er direct helemaal in.
Dit boek volgt 3 verschillende verhaallijnen.
Het heden, waar Wylie een auteur van true crime, zich even helemaal heeft afgezonderd van alles en iedereen. Ze verblijft in 1 van de boerderijen waar een incident heeft plaats gevonden. Echter is het hartje winter en heerst er zeer extreem weer. Een sneeuwstorm die er voorzorg dat ze geen stroom, telefoon en internet verbinding meer heeft. Op het erf van de woning vindt ze een kind, helemaal onderkoelt en heel bang en angstig. Wie is dit kindje?
“Wat voor hen lag was geen dier. Het was een jongetje en hij leek vastgevroren aan de grond”
Je gaat terug naar het jaar 2000. Waarin Jolie in 1 klap haar hele familie kwijtraakt. Haar ouders worden op koelbloedige wijze vermoord en haar broer en beste vriendin worden sindsdien vermist.
De derde verhaallijn begint heel klein. Met een moeder en een meisje. Aan alles merk je dat het niet pluis is.
Hoe komen deze 3 verhaallijnen samen. Het is een erg spannende thriller, een echte lage turner. Met hier en daar lugubere details. Het is tragisch, spannend, heftig en intens met een mooi einde.
Het plot zag ik niet aankomen, het zit erg goed in elkaar. Kortom een must read in deze koude maanden.