Een fantastisch superspannend debuut !!
Als Anouck Nederland verlaat en naar Zwitserland verhuist, doet ze dat met een duidelijke reden. Ze wil Uwe, waar ze ooit een korte relatie mee had, opnieuw verleiden en korte metten maken met zijn vrouw Tanya. Ze wordt de au pair van de vijfjarige Feline en de baby Daniel, zodat Uwe en Tanya meer tijd kunnen besteden aan hun werk. Wat zij niet weten is dat Anouck last heeft van nachtmerries uit het verleden.
Wanneer Anouck Feline naar school brengt, worden ze onderweg beiden ontvoerd. Je houdt je hart vast of dit wel goed afloopt en wat de reden is van deze ontvoering….
Het boek is een rollercoaster, je valt van de ene verbazing in de andere. Het is een waterval van gebeurtenissen en de titel is zo passend bij dit verhaal, met alle schokkende wendingen.
Dit is een waanzinnig goede thriller, die je helemaal in zijn greep heeft. Ik heb het boek geen tel kunnen wegleggen en heb bewondering voor Annemarie Snels om met zo’n debuut uit te komen.
Chapeau! Ik zou iedere thriller lezer dit boek willen aanraden. Geen moment saai, vanaf de eerste bladzijde wordt je meegezogen in deze waterval!