Mag hier ook in juni
Juf Anouk van de Voorleeshoek heeft 2 jaar op rij aan een prentenboek meegeschreven. Klaas de kat is hier in huis favoriet en het boek over kerst las ik op aanvraag ook in juni voor...
Vandaag zijn de Sintspullen weer tevoorschijn gekomen en onder de intocht kwam mijn dochter vragen of ik wilde lezen.
Een lief en warm verhaal over een kat die aandacht wil, terwijl zijn baasjes druk zijn met dingen die te maken hebben met alles rondom het Sinterklaasfeest. Dus die aandacht komt even niet. Maar uiteindelijk blijken ze toch echt wel degelijk aan de kat te hebben gedacht!
Wat ik heerlijk vind aan dit boek zijn de herkenbare huiselijke dingen op de tekeningen en het mooie en lieve einde.