wie is de bedrieger?
Een echte pageturner, ik bleef lezen en wilde weten hoe het verder ging tussen Judi en Amber..
Judi zorgt sinds 2 jaar voor haar zoon en 2 kleinkinderen sinds hun moeder/vrouw is overleden, ze maakt schoon, doet de was & strijk en kookt de lekkerste maaltijden en zondagmiddag lunches voor hun. Maar dan is Ben (haar zoon) een vrouw tegengekomen: Amber, en dat klikt niet echt.. Judi vind haar totaal ongeschikt, maar Amber weet de mannen in te pakken met haar charmes en langzaamaan verwijdert ze Ben van z’n moeder.. ze probeert ook de kleinkinderen bij haar weg te houden.. volgens Ben en haar man Henri valt het allemaal wel mee en ligt het voornamelijk aan Judi zelf.. maar Judi gaat op zoek naar het verleden van Amber & er blijken dingen niet kloppen…
Het verhaal wordt verteld vanuit hoofdzakelijk Judi en Amber en de dames hebben continu een spanningsveld tussen hun in hangen.
Ik was best nog verbaasd door het einde en dat vind ik leuk, aangenaam verrast dus door dit boek! Aanrader! Een goede psychologische thriller..