Gemaakt voor elkaar

MijnBoekKeuze MijnBoekKeuze
31 mrt 2026

Oh my dit was echt weer zo’n verhaal wat ik niet weg kon leggen, alle struggles en liefdesperikelen in het leven van Mick en Isa.. ❤️ ik sloot ze meteen in m’n hart die twee, ondanks dat hun eerste ontmoeting niet zo vlotjes verliep..

Isa: “Kwam jouw opvoeding soms in een bouwpakket waar wat schroefjes aan ontbraken?”

Ik begon zaterdag met lezen en voor ik het wist was ik al ver over H27 van de leesclub stop heen dus kon ik net zo goed doorlezen 😉 tot ik naar bed moest (ogen vielen echt dicht) zondagmiddag nam ik het weer ter hand en in 1 ruk uitgelezen.. zo erg 😊 die arme Mienke schrijft/typed de vellen van der vingers en ik lees het in 1 dag uit, maar ook een dik compliment 👌want wat kan die vrouw mooie verhalen vertellen ❤️ zoals tante Fien zo’n heerlijk karakter die wil je toch ook als oma?

Fien: “In mijn brievenbus wordt geen post bezorgd”

Het boek staat trouwens vol met hilarische oneliners, ook menig keer hardop gelachen om de uitspraken van Dave (ik begrijp die poep 💩 sleutelhanger nu helemaal) maar toch huist er een wijs kereltje onder al die bluf..

Dave “Voer voor ijver drijft in de vetvijver”

en Mick ja joh hoe dan? Zo’n man: hard van buiten maar zoveel meegemaakt die wil je toch helpen en omarmen?

Naima: “Smickalicious”

Maar naast al die heerlijke humor zitten er ook hele serieuze onderwerpen in het verhaal, niet dat het te zwaar wordt maar de tranen liepen mij soms over de wangen, alsof ik voelde wat beide mee hadden gemaakt 🥹

Isa: “Omdat jij gewoon jij bent”

Mienke haar vlotte pen laat je heerlijk wegdromen en ronddwalen in Wyck Maastricht. Het drieluik is mooi afgesloten met dit boek maar stiekem ga ik Boyd, Bas, Thijs, Lara, Daan, Ellemieke, Isa en Mick & de rest van de leuke personages ontzettend missen!

Mijn aantekeningen o.a.
Alle poep 💩 quotes van Dave waren teveel om op te schrijven 😂