De vrouwen van het bloemeneiland
Na een betoverende bruiloft op het Bloemeneiland, staat plotseling Maëls eerste liefde Chloé voor de deur met haar zevenjarige zoon. Tot ieders grote verrassing beweert ze dat Maël de vader is. En dat is nog niet alles: Choé wil Maël terug. Kan Sylvia strijden voor haar grote liefde, zonder tussen vader en zoon te komen staan? En dan raakt de bloemenkwekerij in de problemen, een gevaar dat Sylvia en Maël alleen samen kunnen afwenden... In dit tweede deel van de Bloemeneiland-serie moet Sylvia erachter komen of ze haar grote liefde kan vertrouwen.
De schrijfstijl was ook in dit boek weer erg prettig. Lange hoofdstukken, en dit keer duurde het wel iets langer voordat er spanning in het verhaal kwam. Toen de Engelsman tijdens de huwelijksreis in beeld kwam werd het verhaal interessanter, en toen kort daarna ook Chloé met haar zoontje Noah in het verhaal kwam begon het spannend te worden. Vanaf dat moment begon het verhaal mij ook in zijn greep te houden.
Het is een mooi romantisch liefdesverhaal met een rollercoaster aan gevoelens voor Sylvia. Is haar huwelijk nog te redden? Zal Maël niet opnieuw gevoelens gaan krijgen voor Chloé net als in het verleden? En is Noah de zoon van Maël? Vele vragen waarvan je zo graag de waarheid wil weten en daardoor blijft lezen.
De omgeving is ook weer zo prachtig en beeldend beschreven. Het is een verhaal dat je net als in het eerste deel opnieuw laat wegdromen. Kortom is het een mooi tweede deel van de serie en het verlangt er naar om door te gaan naar deel drie.